Etos - Home Page Timocka krajina na Internetu
Etos diskusioni forum
Home | Lični podaci | Registracija | Nove poruke | Članovi | Pretraga | Pomoć
Korisničko ime:
Lozinka:
Memoriši lozinku
Zaboravili ste vašu lozinku?

 Sve grupe tema
 Sajt "Etos"
 Posetioci predlažu
 Eko-cidna sirena i u Boru
 Nova tema  Diskusija o temi
 Štampanje
Autor Prethodna tema Tema Sledeća tema  

disterlo
moderator

broj poruka:
167

Poslato - 17 Nov 2006 :  12:03:25  Podaci o autoru  Posetite WEB stranu autora  Pošalji poruku s citatom
Da li strucnjaci naseg monitoring tima za pracenje aero-zagadjenja imaju pravo da kod "enormnog" prekoracenja minimuma pojave pojedinih cestica, gasova, i svega onoga cega ima u borskoj atmosferi(mozda i ceo Mendeljev sistem), aktiviraju sirene za opasnost i tako nam trenutno zastite zdravlje, s obzirom da od njih dobijamo stalan odgovor kako je prekoracenje "enormnog" zagadjenja trenutno-ili kratkotrajno ( samo od 1903.g.) i da se toboze izgubi a da se mi nismo dovoljno ni "nagutali" istog.
KADA CEMO ODVOJITI NOVAC ZA NABAVKU I MONTIRANJE "DISPLEJA" SA KOGA CE GRADJANI SVAKOG MOMENTA MOCI DA VIDE STA "KONZUMIRAJU IZ MENDELJEVOG MENIA"
Sada nam ostaje jedino da pratimo ruzu vetrova i tako izbegnemo "konzumiranje- borskog aero-specijaliteta"

dragana
redovno aktivan član

broj poruka:
42

Poslato - 25 Nov 2006 :  19:03:43  Podaci o autoru  Pošalji poruku s citatom
Ja shvatam Vasu ogorcenost, nisam ni ja nesto boljeg raspolozenja kad je u pitanju 'konzumiranje menija iz MPS'. Nisam trenutno u Boru i jako me zanima hoce li se ikada poceti sa preciscavanjem topionickih gasova? Nedavno sam poslala nominaciju naseg grada, za listu najzagadjenijih mesta na svetu. A pre dva dana na fakultetu sam predstavila nasu opstinu, sto naravno nije moglo da prodje bez prezentacije naseg zagadjenja i mogu vam reci da su Francuzi jako osetljivi na pitanje zagadjenja (osim ako izuzmzmo geologe koji kazu da se bez metala ne moze i da je zagadjenje spram koristi koju dobijamo beznacajno).
Ali ja verujem da ce stanje kvaliteta nase zivotne sredine biti jos gore ukoliko se bude zapocelo sa eksploatacijom Tilve - ostadosmo mi i bez jezera i bez banje, a u Holandiji se vec zainteresovali za razvoj turizma na tom prostoru.
Vrh strane

disterlo
moderator

broj poruka:
167

Poslato - 13 Mar 2010 :  17:57:17  Podaci o autoru  Posetite WEB stranu autora  Pošalji poruku s citatom
Proslo je mnogo godina, kako vidim bio sam u pravu, mada nisam bio sam u mojim razmisljanjima.Diskusija g-djice je takodje na svom mestu, ama bas, to nam nema neke vajde. A sta nam je ciniti???
Vrh strane
  Prethodna tema Tema Sledeća tema  
 Nova tema  Diskusija o temi
 Štampanje
Pogledaj:
Etos diskusioni forum © Etos Vrh strane
Strana je generisana za 0.08 sek. Timočka krajina na Internetu