Etos - Home Page Timocka krajina na Internetu
Etos diskusioni forum
Home | Lični podaci | Registracija | Nove poruke | Članovi | Pretraga | Pomoć
Korisničko ime:
Lozinka:
Memoriši lozinku
Zaboravili ste vašu lozinku?

 Sve grupe tema
 Etos diskusioni forum
 Etika ponašanja
 Registracija i uslovi korišćenja Foruma
 Nova tema  Diskusija o temi
 Štampanje
Autor Prethodna tema Tema   

vasic
administrator

broj poruka:
308

Poslato - 11 Feb 2003 :  20:19:04  Podaci o autoru  Posetite WEB stranu autora  Send vasic an ICQ Message  Pošalji poruku s citatom
Pravila
o registraciji i uslovima korišćenja Etos diskusionog foruma


1. Sve usluge Etos diskusionog foruma su besplatne i svako može da učestvuje u njegovom radu.

2. Da bi ste učestvovali u radu Etos diskusionog foruma neophodno je da obezbedite korisničko ime, lozinku i e-mail adresu. Takođe je neophodno da u Vašem browser-u bude dozvoljena opcija Cookies, koja omogućava čuvanje podataka o Vama i prilagođavanje stranica Foruma vašim zahtevima.

3. Lične podatke date o sebi i lozinku možete naknadno menjati, izuzev korisničkog imena, koje je stalno.

4. Podsećamo Vas da sve informacije objavljene u forumima postaju javne i da podležu sudu i kritici javnosti i zakonskim propisima o javno napisanoj i izgovorenoj reči. Nije dozvoljeno vređanje drugih članova foruma, iznošenje neistina, ispoljavanje rasne i verske netrpeljivosti, pretnji, kao i drugih radnji koje su u suprotnosti s javnim moralom i zakonom.

5. Administratori i moderatori foruma nisu odgovorni za pojedinačno delovanje bilo kog korisnika sistema, kao i za proveru tačnosti pojedinih informacija. Ovlašćeni su da modifikuju ili uklone sve sadržaje koji su u suprotnostima s ovim Pravilima.

deljanin
član s porukama

broj poruka:
2

Poslato - 20 Feb 2006 :  00:52:39  Podaci o autoru  Pošalji poruku s citatom
Hteo sam da vas pitam u vezi ove organske proizvodnje. Ja sam iz Brusa, proizvodim malinu i hteo bih da se uclanim u Toppas. Kako je to moguce uciniti, gde i sta je potrebno? Pozdrav.
Vrh strane

vasic
administrator

broj poruka:
308

Poslato - 26 Feb 2006 :  09:03:17  Podaci o autoru  Posetite WEB stranu autora  Send vasic an ICQ Message  Pošalji poruku s citatom
quote:
Originally posted by deljanin

Hteo sam da vas pitam u vezi ove organske proizvodnje. Ja sam iz Brusa, proizvodim malinu i hteo bih da se uclanim u Toppas. Kako je to moguce uciniti, gde i sta je potrebno? Pozdrav.Pitanje nije baš jasno, ali ako mislite da pokrenete diskusiju na ovu ili slične teme, mislim da je to najbolje da učinite u grupi tema posvećenih poljoprivredi na ovom forumu na adresi: www.etos.co.yu/forum/grupa.asp?FORUM_ID=14 ili u nekoj od grupa tema koje govore o ekologiji, takodje u ovom forumu.
Da bi ste pokrenuli novu temu neophodno je da kliknete na link Nova tema koji se nalazi pri vrhu svake stranice. Da bi ste videli spisak svih konferencija i grupa tema kliknite na link Sve grupe tema
Administrator Foruma Etos
Vrh strane
  Prethodna tema Tema   
 Nova tema  Diskusija o temi
 Štampanje
Pogledaj:
Etos diskusioni forum © Etos Vrh strane
Strana je generisana za 0.08 sek. Timočka krajina na Internetu