Etos - Home Page Timocka krajina na Internetu
Etos diskusioni forum
Home | Lični podaci | Registracija | Nove poruke | Članovi | Pretraga | Pomoć
Korisničko ime:
Lozinka:
Memoriši lozinku
Zaboravili ste vašu lozinku?

 Sve grupe tema
 Sajt "Etos"
 Posetioci predlažu
 Kako pribliziti sajt korisnicima
 Nova tema  Diskusija o temi
 Štampanje
Autor Prethodna tema Tema Sledeća tema  

draganr
moderator

broj poruka:
4348

Poslato - 30 Apr 2003 :  16:40:11  Podaci o autoru  Pošalji poruku s citatom
Iako je Forum otvoren pre skoro tri meseca nemam utisak da se obim ucesca i raznovrsnost tema povecava onoliko koliko je potrebno i neophodno za uspeh Foruma. Zato predlazem administratoru da inicira i organizuje uz pomoc Informatickog kluba DMI Bor i Gradske ekoloske informativne mreze Bora sledece:
1. Da svaka clanica Gradske informativne mreze bude zaduzena kao moderator za neku temu iz oblasti svoje delatnosti ili iz oblasti gde je nosilac programa, kao i da se javlja kada drugi pokrenu takve teme
2.Da se organizuje obuka za moderatore kako postavljati i upravljati temama na Forumu
3.Da se pozovu potencijalni korisnici Foruma na ucesce u njemu tako sto ce se na vise stranica Etos sajta poslaviti pozivi i linkovi za ucesce u Forumu, a ne samo kao sada samo sa pocetne stranice Etos sajta. To odmah moze da se ucini sa stranica DMI Bor i to za sve teme o ekologiji i etnologiji, o NVO i dr.
4. Da se preko foruma razvije tzv. "zeleni e-mail" preko koga ce slicno zelenom telefonu gradjani prijavljivati svoja zapazanja o stanju zivotne sredine i davati predloge za resavanje ekoloskih problema. Forum bi se bogatio odgovorima sta nadlezne sluzbe preduzimaju u vezi tih zapazanja i predloga gradjana.
5. Da se u biltenima EKOBOR i MIBOR , kao i preko lokalnih medija gradjani informisu o Forumu i njegovim informativnim mogucnostima
6. Da se orgasnizuje posebna promocija Foruma ili da se on predstavi kroz neki drugi program.

Ocekujem od administratora i drugih moderatora konkretne odgovore na ove predloge.
Dragan Randjelovic

draganr
moderator

broj poruka:
4348

Poslato - 05 Feb 2004 :  21:21:11  Podaci o autoru  Pošalji poruku s citatom
Prosla je skoro godina dana od kada sam uputio ovu poruku administratoru i ostalim moderatorima i posetiocima Foruma. Sve je vise tema i posetioca na Forumu iako nismo mnogo toga uradili od onoga sto sam predlagao. Sada je utoliko veca potreba da unesemo vise reda i organizovanosti i zato PONAVLJAM SVE SVOJE PRETHODNE PREDLOGE.

Pored toga predlazem administratoru da u konferenciji DRUSTVO - EKOLOGIJA uvede grupu tema ZDRAVA HRANA, a u konferenciji DRUSTVO - PRIVREDA grupu tema ZASTITA POTROSACA (u Boru je formirana asocijacija za zastitu potrosaca) da bi privukli nove posetioce. Treba videti gde otvoriti grupu tema ili konferenciju ZELENI INTERNET (ILI FORUM)gde bi se posetioci javljali slicno kao na zelenom telefonu, postavljali pitanja, kritikovali, predlagali i dr.
Dragan Randjelovic
Vrh strane
  Prethodna tema Tema Sledeća tema  
 Nova tema  Diskusija o temi
 Štampanje
Pogledaj:
Etos diskusioni forum © Etos Vrh strane
Strana je generisana za 0.08 sek. Timočka krajina na Internetu