Etos - Home Page Timocka krajina na Internetu
Etos diskusioni forum
Home | Lični podaci | Registracija | Nove poruke | Članovi | Pretraga | Pomoć
Korisničko ime:
Lozinka:
Memoriši lozinku
Zaboravili ste vašu lozinku?

 Sve grupe tema
 Etos diskusioni forum
 Novo u Forumu
 Dokle je Forum stigao, kuda dalje?
 Nova tema  Diskusija o temi
 Štampanje
Autor Prethodna tema Tema Sledeća tema  

draganr
moderator

broj poruka:
4348

Poslato - 26 Jun 2005 :  23:11:30  Podaci o autoru  Pošalji poruku s citatom
Etos forum se u poslednje vreme veoma rasirio, raste broj registrovanih clanova ali jos vise broj posetilaca, eksperimentise se sa novim mogucnostima koriscenja foruma (recimo uvodjenje fotografija, pracenje pojedinih dogadjaja, medjusobno linkovanje pojedinih konferencija i tema, stavljanje Etos foruma na razlicite sajtove itd.)
Medjutim nemam utisak da nas administrator Foruma prati i podstice, kritikuje ili hvali.
Da li 1000 ( i slovima: hiljadu ) poslatih poruka samo jednog ucesnika foruma treba pohvaliti ili reci da je to premnogo jer i drugi imaju sta da kazu. Da li su veoma znacajne sve teme koje su provukle recimo vise od 100, 200 ili 500 poseta kakvih ima mnogo na nasem Forumu. Ili one koje imaju veliki broj diskusija odnosno dodatnih priloga ( naprimer 15 priloga sto program i oznacava posebnom ikonom).
Je li nas Forum vec postao medij, jer toliko posetioca (citaoca) nemaju mnogi klasicni mediji? Kako da afirmisemo rezultat koji imamo, da privucemo nove posetioce, jos vise registrovane ucesnike u Forumu?

Javi se administratore, javite se moderatori i ostali korisnici sta mislite.

gajicbor
moderator

broj poruka:
236

Poslato - 27 Jun 2005 :  09:10:59  Podaci o autoru  Pošalji poruku s citatom
Poštovani gospodine draganr,
Sa velikim zadovoljstvom sam postao član foruma i trudio se da dam svoj skroman doprinos. Čestitam ti 1.000 poslatih poruka i, nadam se uz doro zdravlje da će ih biti bar 1.000.000. Moje trenutno angažovanje na organizaciji expedicije na jednu od "najtežih planina" USHBA 4710 mn/v u Centralnom Kavkazu, koju nazivaju i "CAUCASUS PEAK KILLS CLIMBERS" i najvišem vrhu u Evropi Elbrusu 5642 mn/v je preveliko tako da apsolutno ne stižem da se posvetim drugim aktivnostima. Po prvi put u životu sam zabrinut za ishod expedicije koju ja organizujem i vodim. Kada se uz Božiju pomoć budemo vratili biće pune ruke posla. Još jednom "Srećna ti bila hiljadita".
Pozdrav BG.
Vrh strane

draganr
moderator

broj poruka:
4348

Poslato - 27 Jun 2005 :  15:52:41  Podaci o autoru  Pošalji poruku s citatom
Hvala Borko, nadam se da ces uspesno prebroditi organizacione probleme i da cemo biti u prilici da pratimo preko ovog Foruma uzbudljiv prenos priprema i uspona na Elbrus ( a kasnije i na Himalaje). Uostalom koriscenje Foruma za neprekidnio pracenje dogadjaja kao sto su usponi na planine je tvoja konkretna inovacija koju ti najbolje i izvodis. Mi ostali tek treba da naucimo kako se to radi.
Do tada cestitamo na zvanju alpinistickog instruktora tebi i i Pedi Cesljaru a Planinarskom domu na osvojenoj poziciji nacionalnog centra za planinarsku obuku. Nadji malo vremena da nesto o tome javis u delu Foruma koji se odnosi na Alpinizam i planinarstvo, odnosno Planinarski dom Stol.
Nadam se da cemo se videti na Stolu 2. jula na Skoli lekovitog bilja, jer Stol moze da bude i centar za obuku o lekovitom bilju.
Vrh strane

vuk
moderator

broj poruka:
66

Poslato - 06 Jul 2005 :  03:29:16  Podaci o autoru  Pošalji poruku s citatom
Evo ja samo da se javim nisam u Boru,ali da znate da vas pratim,nemogu uvek da vam odgovorim, ali u svakom slucaju od 14 avgusta sam opet tu,31 jula idem na kampove u Cesku i Ukrajinu pa cete imati informacije iz prve ruke a naravno i fotke.

Pozdrav Vuk,Love ya all :-)
Vrh strane
  Prethodna tema Tema Sledeća tema  
 Nova tema  Diskusija o temi
 Štampanje
Pogledaj:
Etos diskusioni forum © Etos Vrh strane
Strana je generisana za 0.08 sek. Timočka krajina na Internetu